Warning: stristr(): Empty needle in /www/doc/www.topolino-club.nl/www/libraries/src/Document/HtmlDocument.php on line 315
Italia a Zandvoort - Topolino Club Nederland

Topolino Club Nederland

Anno 27-05-1967 te Zoelen

Inlogformulier

Agenda

Italia a Zandvoort
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mob.: 06-17727702

Italia a zandvoort :Op zondag 28 juni a.s. vindt op het Circuitpark Zandvoort het schitterende Italiaanse spektakel Italia a Zandvoort  plaats; De Topolino Club Nederland is hiervoor uitgenodigd door Fiat Chrysler Automobiles en wij hebben deze uitnodiging zeer graag geaccepteerd en nodigen u, als leden van onze club, graag uit hieraan deel te nemen.

Uiterste inschrijfdatum hiervoor is 1 juni a.s. bij voorkeur per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of sturen naar B.Seelemeijer, Dirck van Deelenstraat 9 , 5246HC Rosmalen mob.: 06-17727702 onder vermelding van Naam ,Adres,Woonplaats, telefoonnummer, autotype en kenteken, alsmede het aantal personen waarmee u komt.

Het prachtige programma met o.a. vrij rijden op het circuit, een groot scala aan Italiaanse automerken, lifestyle en Italiaans eten en drinken vindt u vermeld op de website van Italia a Zandvoort- versie 2015.

De TCN heeft die dag de beschikking over een afgesloten parkeerterrein in de buurt van Schiphol; t.w. Hoofdweg 420, 2132MH Hoofddorp Haarlemmermeer, van waar wij om 9.30 uur vertrekken richting Zandvoort (ongeveer 17,5 kilometer) om daar na afloop weer gezamenlijk terug te keren. U kunt uw trailers en trekauto's daar gemakkelijk en veilig achter laten. I.v.m. de uitgifte van de toegangsbewijzen en de kaarten voor de deelnemende auto's almede het nu noodzakelijke vrijwaringsbewijs is het enkel mogelijk als clublid te starten vanaf de locatie bij Schiphol. Wilt u rechtstreeks gaan dan dient u zelf voor kaarten enz. te zorgen en kunt u ook niet op de TCN stand staan.

 Op dit evenement zal ook onze formule 1 coureur Max Verstappen aanwezig zijn dus een evenement voor elke liefhebber van alles wat Italiaans is. Wij hopen u daar dan ook te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Evenementen T.C.N.

 

 

 

 

 

 

Locatie Circuitpark Zandvoort