Warning: stristr(): Empty needle in /www/doc/www.topolino-club.nl/www/libraries/src/Document/HtmlDocument.php on line 315
Technische dag Quintiq zaterdag 14 november - Topolino Club Nederland

Topolino Club Nederland

Anno 27-05-1967 te Zoelen

Inlogformulier

Agenda

Technische dag Quintiq zaterdag 14 november
Contact Technische commissie olv Henk van de Koolwijk. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Topolino Club Nederland technische dag, Inschrijven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Quintiq te 's Hertogenbosch Utopialaan 25 's-Hertogenbosch
Op zaterdag 14 november a.s. gonst het weer van de activiteiten voor de technische dag van onze gezamenlijke Topolino Club Nederland. Het programma is nog niet geheel bekend maar dat komt zoals u gewend bent, goed. We hebben bij de start meneer Paul de Haes van de Fa Cummins Filtration, importeur van van o.a. koelvloeistoffen uitgenodigd om een uiteenzetting te komen geven van de vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van koelvloeistoffen. Dit n.a.v. het probleem wat zich steeds meer gaat voordoen in de motor van de Topolino, het invreten van de huidige koelvloeistoffen in de aluminium motorblokken!! Dirk van de Bogert doet de introductie. Hij heeft voorbeelden voorhanden om het probleem zicht- en tastbaar te maken. Na de pauze is er ruimte voor andere onderwerpen. Heeft u een vraag geef die aan bij Henk van de Koolwijk of Peter van Bockhooven. Opgeven voor deze dag kan nu al bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De technische dag vindt alweer voor de 3e keer plaats bij Quintiq Utopialaan 25 ’s-Hertogenbosch. Lunch is voor rekening van de vereniging. Aanvang 10.30 uur.