Warning: stristr(): Empty needle in /www/doc/www.topolino-club.nl/www/libraries/src/Document/HtmlDocument.php on line 315
Technische dag te 's-Hertogenbosch - Topolino Club Nederland

Topolino Club Nederland

Anno 27-05-1967 te Zoelen

Inlogformulier

Agenda

Technische dag te 's-Hertogenbosch

Technische dag TCN 25 februari 2017: Het bestuur heet u welkom bij het bedrijf Quintiq, Utopialaan 25, 5232CD ’s-Hertogenbosch. Dit bedrijf stelt hun bedrijfsrestaurant om niets ter beschikking aan onze vereniging. U wordt verwacht rond 10.30 uur. Om 11.00 uur starten we met het programma.
Introducees zijn welkom echter wordt € 5,00 gevraagd voor gemaakte kosten. 
Vooraf inschrijven is gewenst bij het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mbt het inventarisatie van de lunch. 

11.00 uur Opening door Henk van de Koolwijk en lezing voor allen in het auditorium door Hans Kloos over de nieuwe benzine soorten met de o.a. ethanol toevoegingen. Derhalve niet geschikt voor oldtimers en onze auto’s. Het voorkomen van dit schadelijke effect wordt door hem uitgelegd. Er is gelegenheid tot vragen stellen aan het eind van de lezing rond 11.45 uur.

12.00 uur Lunch met broodjes koffie, thee, melk en vruchtensap aangeboden door de vereniging.

Tijdens deze pauze bent u in de gelegenheid om de eventuele ingebrachte  onderdelen die geprijsd worden aangeboden aan te schaffen en waarvan 10% van de prijs ten goede  komt aan onze  jubileum festiviteiten dit jaar.

13.00 uur.  De aanwezigen worden in twee groepen verdeeld. Eén groep gaat naar Ton Rampaart die alles gaat vertellen over de revisie van stuurhuis Topolino. 
De andere helft gaat naar Henk van de Koolwijk die gaat uitleggen hoe storingen in de ontsteking op te sporen en veelal op te lossen zijn.thuis of onderweg. Laat het ter plaatse zien aan de hand van een opstelling van een complete ontstekingsinstallatie.

14.00 uur wisselen van de groepen.

Ca 15.00 uur einde techniek uitleg en afscheid met een drankje. Informatie over bougies ontvangt u op een hand-out