Warning: stristr(): Empty needle in /www/doc/www.topolino-club.nl/www/libraries/src/Document/HtmlDocument.php on line 315
Jubileumweekend 2022 Geannuleerd - Topolino Club Nederland

Topolino Club Nederland

Anno 27-05-1967 te Zoelen

Inlogformulier

Agenda

Jubileumweekend 2022 Geannuleerd
Contact Evenementen commisie

 Het 55 jarig jubileumevenement is om organisatorische- en risico houdende redenen geannuleerd t.g.v. Covid19

Beste leden Topolino Club Nederland,

Het jaar 1967 is en blijft nog altijd een gedenkwaardig jaar voor de vereniging want op 27 mei 1967 zag in Zoelen de Topolino Club het eerste levenslicht. Onder onze leden zijn nog altijd oprichters van het eerste uur lid van onze vereniging.

De tijd gaat snel en nu zijn we 55 mooie jaren verder. Het 55 jarig jubileum gaan we in 2022 groots vieren met een hotelweekend bij Van der Valk in Cuijk in de omgeving van Nijmegen. De datum die we hiervoor gereserveerd hebben is 20-21-22 mei 2022.

 We maken er een nationaal weekend van, dus geen federatieweekend (FEFTC) om reden dat Covid 19 nog steeds onder ons is en dus alles onder voorbehoud blijft.  Voor de organisatie lastig maar niets doen is gewoon geen optie!!!!

Het wordt een weekend met mooie toertochten, feestavonden en historische eyecatchers in de omgeving van Nijmegen. Middels dit schrijven nodigen wij u uit voor dit jubileumweekend. Het aanmeldingsformulier met verdere informatie vindt u in het ABC van december en op de website van de club.

Meldt u daarom tijdig voor 31 januari 2022 aan dan kunnen wij het vele voorbereidingswerk gaan inplannen en definitief gaan afronden.

 

Let op…….. we hebben een optie voor 60 hotelkamers en juist, u begrijpt het al …..

                     vol is ook echt vol!

Graag het inschijffomulier invullen en retour sturen

Cock en Janny Goes

Evenementen coördinators

 

Locatie Omgeving Nijmegen
Bestuur heeft dit besloten op 20 november 2021